Gastronoom / sommelier

De Bistronoom Kom werken bij de Bistronoom familie - Wij zoeken leerlingen en stagiaires voor 2024 - 2025

Wij zijn op zoek naar leerlingen voor de schoolperiode 2024 - 2025. Denk jij dat je binnen het team van Bistronoom past? Houd je wel van een uitdaging en wil je graag werken in een jong en dynamisch team? Neem dan even contact op via info@bistronoom.nl meer informatie over Bistronoom en het team vind je op www.bistronoom.nl We hebben een plek beschikbaar vanaf januari 2023

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent gastvrij, sociaal en nieuwsgierig. Je bent benieuwd hoe dingen in z'n werk gaan en stelt graag vragen. Je bent betrouwbaar, eerlijk en loyaal. Jij werkt het liefste in een team en met mensen om je heen.

Wat biedt het bedrijf?

Bistronoom is een vast en hecht team. Wij zijn flexibel en geven jou de ruimte om te leren en te groeien. Je werkt in een klein team waardoor jij je bezig houdt met veel diverse taken. en je nooit hoeft te vervelen. Als restaurant hebben ons afgelopen jaren culinair op de kaart gezet als winnaar Gouden Pollepel 2017 & 2020 en een vermelding in Lekker 500 2021 en Grootspraak 2020. De meeste van onze collega’s zijn al ruim 5 jaar bij ons en dat zegt wel wat over werken bij Bistronoom. Veel van onze collega's zijn begonnen als leerling of stagiaire. Er is ruimte om door te groeien binnen Bistronoom of bij ons bistro-zusje Bistro de Bock.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

lees verder