Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant EDEN Werken bij restaurant EDEN* is leerzaam maar vooral leuk.

Dit ga jij doen: Je werkt woensdag tot zondag aan het voorbereiden en draaien van het diner. 1 keer per twee weken werk je ook met de lunch op zondag. • In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken. • Je bent medeverantwoordelijk voor het leveren van het product (de service, en beleving van de gast), zoals gasten dat van de bediening bij EDEN gewend zijn. • Deze functie is gericht op gastheerschap waarin jij bijdraagt aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering. • Jij bent degene waar de gasten graag voor terugkomen en zorgt voor de optimale gastbeleving!

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit ben jij: Je hebt horeca ervaring bij restaurants of hotels van vergelijkbare gastronomisch niveau. • Je bent gastvrij en representatief. • Je bent communicatief sterk. • Je bent leergierig. • Je hebt oog voor detail . • Je bent flexibel en stressbestendig. • Je hebt een passie voor gastronomie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder