Zelfstandig werkend kok

NH Utrecht Hotel BBL leerling keuken bij NH Utrecht

Als leerling in de keuken ben je onderdeel van het culinaire team en krijg je de unieke kans om te werken volgens de hoge kwaliteitsstandaarden. In deze rol ga je het keuken team ondersteunen in de voorbereiding van de gerechten voor onze gasten. Je krijgt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het team, draagt zorg voor de hygiëne procedures binnen de keuken en bereidt de mise-en-place.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent service gericht en hebt een passie voor hospitality. Je volgt momenteel een relevante opleiding en bent op zoek naar een leerplaats waar je er naar uit kijkt om te leren. Je bent flexibel ingesteld en in staat om onder druk te werken. Je beschikt over een hands-on mentaliteit, hebt ambitie voor het vak en een natuurlijke drive om verwachtingen te overtreffen.

Wat biedt het bedrijf?

- Een leerlingen vergoeding gebaseerd op jouw leeftijd. - Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in de Minor & NH Hotels wereldwijd én 30% korting op F&B! - Nodig je vrienden en familie uit voor overnachtingen met korting in Minor & NH hotels wereldwijd. - NH University biedt uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden. - Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder