Gastheer / -vrouw

Jaxx Marina Tilburg B.V. Join The Jaxx Family!

Bij Jaxx Marina vinden we het belangrijk dat elke medewerker zo allround mogelijk is opgeleid. Dat maakt het team sterker en draagt bij aan jouw persoonlijk ontwikkeling. Samen gaan we alle facetten van ons dynamische bedrijf ontdekken, leren en perfectioneren. Iedereen begint als runner. Ook nieuwe fulltime medewerkers die we inwerken. Dit doen we om feeling met de zaak, je collega's en onze producten te ontwikkelen. Want zonder kennis van producten is het lastig om de gastheer/-vrouw voor onze gasten te zijn. Bij Jaxx Marina bedenken en maken we onze eigen unieke cocktails. Vaak in combinatie met onze gerechten. Naast deze cocktails van niveau hebben we een zeer uitgebreide wijnkaart en breed overig drank assortiment. Daarom vervolg je je leerweg achter de bar. Dit doe je altijd met iemand anders, want op weekenddagen shaken we eenvoudig over de 100 cocktails, andere dranken daargelaten. Vervolgens gaan we je trainen in onze wijken om onze gasten de ultieme avond uit te bezorgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Begin bij de basis. Dat advies geven wij aan iedereen. Door goed op te letten, je vaardigheden op te proef te stellen en jezelf constant willen verbeteren zijn eigenschappen waar je in je verdere carrière profijt van zult hebben. Dus begin bij het begin, sta open voor het proces van leren, dan komen de fijne kneepjes van ons mooie vak vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Wij geloven in de kracht van gastvrijheid. Dat doen wij voor onze gasten, maar zeker ook voor elkaar! De kracht van ‘samen’ is inmiddels diep verweven in onze werksfeer en bedrijfscultuur. Vaker dan niet vertellen gasten tijdens hun bezoek aan Jaxx Marina tegen ons team dat iedereen zo mooi op elkaar is ingespeeld en zoveel plezier heeft tijdens het werk. Dat is iets waar we ontzettend trots, maar vooral zuinig op zijn! Dat bereiken we door met elkaar te praten, je bewust te maken van de dingen die je doet en uit te leggen waarom wij het op een bepaalde manier doen. Elke dag leren, nieuwsgierig blijven naar de ontwikkelingen in de horeca en soms een tikkeltje eigenwijs zijn. P.S. Je mag altijd binnenlopen om zelf eens wat sfeer te proeven. We zullen je niet teleurstellen. Beloofd!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder