Patissier

Restaurant in de oude stempel en brasserie Puur Vacature alert!! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar invulling in onderstaande vac

Vacature alert!! Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar invulling in onderstaande vacatures 1. Leerling zelfstandig werkend kok of gastheer/gastvrouw Zoek jij een leerbedrijf voor volgend schooljaar? Voor leerlingen die de opleiding zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw of zelfstandig werkend kok (of een vergelijkbare opleiding) volgen, hebben wij een werk - en leerplek vrij. 2. Zelfstandig werkend kok / chef de partie / aankomend sous-chef Voor ons keukenteam zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok m/v. Onze gerechten zijn bijzonder, soms herkenbaar, maar verrassend, hoog van kwaliteit en wisselen per seizoen. 3. Chef de rang en sommelier M/V. Een vriendelijke topgastheer of -vrouw die van een grapje houdt, maar weet wanneer hij/zij serieus moet zijn. Bij ons staat gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid centraal! Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende c

Naar wie zijn wij op zoek?

Teamplayer, gastvrij en een motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij: - Een veilige en gezellige werkomgeving. - Een plek in ons team van enthousiaste, ambitieuze en hard werkende collega's.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder