Leidinggevende bediening

Restaurant Bar Bowling de Stolp Elke dag een nieuwe uitdaging? Kom werken bij de Stolp in Sneek!

Onze bowlingbanen, het lunchcafé, het restaurant en het squash gedeelte zijn alle dagen van de week geopend. De werkzaamheden zijn dan ook gevarieerd en vinden bij deze afdelingen plaats. Natuurlijk horen wij graag waar jij denkt dat je het meest op je plek bent. Op dit moment is er ook nog plek voor de vroege vogels onder ons die om 7.30 uur zelfstandig het lunchcafé kunnen opstarten en de eerste gasten van koffie kunnen voorzien. Ook verzorgen wij familiefeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en vergaderingen waarbij je het aanspreekpunt bent voor de gasten om het ze zo gezellig mogelijk te maken. Als vakkracht kan je zelfstandig werken in de bediening en/of achter de bar, maar dit doe je wel in een gezellig team. Voor deze functie is er de mogelijkheid om door te groeien in het bedrijf, natuurlijk indien dit bij je past.

Naar wie zijn wij op zoek?

Vriendelijk, positief ingesteld, leergierig, haalt plezier uit gasten blij maken

Wat biedt het bedrijf?

Diverse doorgroei mogelijkheden Een gezellig maar wel serieus team die bezig is met ons vak en hiervoor graag leerlingen wil enthousiasmeren De kans om met heel veel verschillende doelgroepen om te leren gaan en elke dag is hier weer anders

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder