Zelfstandig werkend kok

De Mallemok Jouw toekomst begint hier'

De Mallemok Smokehouse & Grill is op zoek naar een enthousiaste en gedreven leerling zelfstandig werkend kok. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en maken van lunch, diner en catering (op locatie). Je werkt volgens de HACCP normen en volgt de recepturen die vastgesteld zijn in Horeko. Eigen inbreng voor nieuwe gerechten wordt gewaardeerd. Samen met het team zie je er op toe dat alle gerechten met een continue kwaliteit de pas verlaat. Alle parties in de keuken leer je beheersen en hier zelfstandig werken. Doorgroei mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn zeker een optie waarbij je meer verantwoordelijkheid kunt krijgen. Het keukenteam bestaat uit één chef-kok en twee zelfstandig werkende koks die hulp krijgen van een aantal keukenhulpen. De Mallemok Smokehouse & Grill staat bekend om de ambachtelijke en authentieke manier van gerechten bereiden. Er wordt gewerkt met een houtskoolgrill, American Meadow Creek Tube Smoker, rookkasten en een Italiaanse steenoven.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je beschikt over een stevige portie gastvrijheid en motivatie • Je bent creatief • Je bent pro actief, een teamplayer, sociaal vaardig en stressbestendig • Je bewaart de rust en kan het geheel overzien • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat biedt het bedrijf?

* een klein gezellig team met familiare sfeer * doorgroeimogelijkheden na je studie * Een veelzijdige leerplek, waar je veel verschillende ambachtelijke technieken kan leren

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder