Manager / ondernemer horeca

Double Tree by Hilton Sittard B.V. Stage Manager/ondernemer horeca

Op zoek naar een leuke, afwisselende stage? Dan hebben wij een leuke stage voor jou. Tot je werkzaamheden behoren: - Verzorgen én ontzorgen van onze gasten zodat ze een heerlijk verblijf hebben. - Zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden in het restaurant en de hotelbar. - Het uitvoeren van ondernemende taken. - Het ondersteunen van de leidinggevende.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je beschikt over de volgende vaardigheden: - Je houdt van orde en netheid. - Je bent verantwoordelijk en communicatief vaardig. - Je bent doelgericht ingesteld. - Je bent flexibel en hebt een probleemoplossend vermogen. - Je hebt een hands-on mentaliteit. - Je houdt van het werken in de horeca.

Wat biedt het bedrijf?

- Wij willen graag lang met je samenwerken! Na je stage zijn er eventueel mogelijkheden om te blijven. - Wij vinden ontwikkeling en training belangrijk. Daarom krijg je goede begeleiding. - Wij bieden jou een leuk en afwisselende stage met fijne collega’s in een dynamisch bedrijf. - Je werkt in een hotel, waarbij de werktijden flexibel zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder