Vakexpert voeding en technologie

De Menken Keuken, hoofdkantoor Ben jij een enthousiaste Food Technology student(e) en zoek je een stage waarin je bijdraagt aan het ontwikkelen van een nieuw productieproces voor een traditioneel product? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Laten we er iets speciaals van maken: Als werkstudent ondersteun je de R&D-collega’s in het uitwerken van het productieproces, bijvoorbeeld door: • Uitvoeren, beoordelen en documenteren van product- en procestesten in het lab; • Beoordelen van kwaliteit, flexibiliteit en productiviteit van nieuwe procesontwerpen; • Meedenken over het opschalen naar een volwaardige productie. Je speelt een kritische rol in het ontwikkelen en opschalen van een proces – een droomklus voor een bevlogen foodtechnologist!

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een relevante opleiding in Food Technology; • Je hebt er zin in om bij te dragen aan een echte praktijkopdracht; • Je werkt graag samen met R&D, Techniek, Kwaliteit en Productie; • Je kunt op locatie komen in Sassenheim.

Wat biedt het bedrijf?

Op de afdeling Research en Development heb je een leuke en afwisselende stage binnen een gezellige werkomgeving waar wordt geïnvesteerd in de kwaliteit van de producten. Wanneer dit op lab-schaal is bewezen wordt vervolgens snel opgeschaald naar werkelijke productie.

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Optimaliseren (en organiseren) bereidingsproces
  • P3-K1-W1 Bereidt product
  • P3-K1-W2 Plant en verdeelt dagelijkse werkzaamheden
  • P3-K1-W3 Begeleidt medewerkers op vaktechnisch gebied
  • P3-K1-W4 Organiseert optimalisatie product en proces
  • P3-K1-W5 Neemt deel aan projecten

lees verder