Zelfstandig werkend kok

Stichting Het Witte Paard Je leerwerk plek bij Het Witte Paard: onvergetelijk, allround en sociaal

Meedraaien in de keuken van het Witte Paard. Je leert veel, want we maken alle producten die we serveren zelf, van de ketchup en de soepen, tot de pasta en de sausen, het gebak en de confituren. Wij zijn niet alleen een leer-werk bedrijf, maar ook een sociale onderneming en bieden in de keuken plek aan verschillende doelgroepen voor activering en dagbesteding. Naast ambitie voor zelfstandig werkend kok, zoeken wij dus iemand met een sociaal hart en de wil om kennis te delen en mensen die bij ons leren en werken een plekje te geven in de keuken. Een mooie ervaring om je loopbaan mee te starten.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zoeken een creatieve geest, een wat oudere zij-instromer, of een jong iemand met eigen initiatief. Iemand die het leuk vindt om aan te pakken en niet afwachtend is. Sociaal en met oog voor detail

Wat biedt het bedrijf?

Veel ervaring met het zelf maken van producten. Wij proberen zo duurzaam mogelijk te werken: zo lokaal mogelijk, biologisch als het kan, uit eigen tuin en met zo min mogelijk afval. Dat vergt creativiteit en daarmee bouw je kennis op waar je voor de rest van je carrière wat aan hebt.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder