Vakexpert voeding en voorlichting

Keukenboeren Iedereen kan leren fermenteren!

Fermentatie is een oude conserveringstechniek en weer helemaal terug van weggeweest. Voedsel fermenteren is leuk en lever bijzonder lekkere en spannende producten op. Gefermenteerde groenten zijn bovendien heel erg gezond. Daarom vinden ze bij Keukenboeren dat eigenlijk iedereen zou moeten fermenteren! Keukenboeren organiseert fermentatieworkshops, produceert gefermenteerde producten zoals kimchi en is de bedenker van de RotPot: een doe-het-zelf fermentatiekit die in winkels verkocht wordt. Help jij mee om gefermenteerd eten (weer) op tafel te krijgen?

Naar wie zijn wij op zoek?

Je draait mee in het bedrijf, van productie tot productontwikkeling, van verkoop tot voorlichting. Daarom is het handig als je flexibel bent, verantwoordelijk bent en netjes kunt werken. Ook is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken.

Wat biedt het bedrijf?

Je draait mee in het bedrijf, van productie tot productontwikkeling, van verkoop tot voorlichting en krijgt zo een goed beeld van wat er komt kijken bij het hebben van een eigen/klein bedrijf. In het pand werken meerdere mensen die een eigen food bedrijf hebben of aan het opzetten zijn. Iedereen die er werkt wil de wereld een beetje mooier, duurzamer of gezonder maken dmv voedsel. De toekomst van het eten wordt bij ons in huis gemaakt!

Wat ga je leren?

  • Zorgdragen voor voedsel
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor de kwaliteit van het voedsel
  • B1-K1-W2 Draagt zorg voor voedselveiligheid
  • B1-K1-W3 Draagt zorg voor interne en externe informatie-uitwisseling
  • Begeleidt het gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W1 Oriënteert zich op de vraag van de klant
  • P5-K1-W2 Adviseert klant over gebruik van voedsel en voeding
  • P5-K1-W3 Presenteert voedingsinformatie
  • P5-K1-W4 Neemt deel aan projecten (onderzoek, evenementen, voorlichting, etc.)
  • P5-K1-W5 Ontwikkelt zichzelf op het gebied van voeding en voorlichting in de keten

lees verder