Manager / ondernemer horeca

Ibis Rotterdam City Centre Stage in leukste hotel van Rotterdam!

Heb jij pas een geslaagde dag als jouw gasten een top verblijf gehad hebben en weet jij ieder moment met de gast een feestje te maken? Met 139 kamers in het hartje van Rotterdam zijn wij een bruisend hotel. Wij zetten alles op alles om onze gasten een persoonlijke, hartverwarmende en gastvrije ervaring te bieden en wij zijn opzoek naar een collega die juist daar zijn of haar energie uit weet te halen. In deze functie zorg je ervoor dat onze gasten van aankomst tot vertrek een fantastisch verblijf hebben. Je bent het visitekaartje van het hotel en het aanspreekpunt voor onze hotelgasten. Je zorgt er voor dat onze gasten op een professionele en persoonlijke manier te woord gestaan worden tijdens de check-in, check-out of wanneer de gast om jouw expertise over de stad Rotterdam vraagt. Daarnaast informeer je onze gasten over ons loyaliteitsprogramma ALL en weet je eventuele klachten om te zetten in een positieve ervaring.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wie zoeken we? Wij zijn op zoek naar een energieke, vrolijke en gepassioneerde collega. Jij weet de rust te behouden en zorgt dat al onze gasten samen met jouw team een fantastisch verblijf gaan hebben. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands en Engels en ben je flexibel beschikbaar voor 5 dagen per week.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij jou? Een stage vergoeding van €750 op fulltime basis Groot trainingsaanbod binnen onze eigen AccorHotels Academie Werken in een super leuk en gezellig hotelteam die er onder elke omstandigheden een feestje van weet te maken

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder