Manager / ondernemer horeca

Hotel New York Stage medewerker bediening

Meer dan 350 gasten kunnen hier komen eten, dat zijn er echt heel veel, wat een uitdaging! Hotel New York verwacht hierom van jou enige zelfstandigheid, enthousiasme en leergierigheid. Er zijn namelijk mogelijkheden genoeg binnen HNY! Allereerst laten ze je “landen” in de organisatie en kennis maken met je collega’s maar ook met de gerechten en dranken die geserveerd worden. Als je dit onder de knie hebt gaan ze een stapje verder, hierbij kan je denken aan het lopen van een partij in de zalen, gastontvangst staan en trainingen volgen voor het kelnerschap. Hoeveel tijd hier overheen gaat is helemaal afhankelijk van je niveau en tempo. Duurt het wat langer? Geeft niks! De leermeesters gunnen je deze tijd! Ben je al snel zelfstandig aan het werk en gaat alles goed… dan kan het zomaar een stuk sneller gaan. Regelmatig zijn er evaluatiegesprekken zodat de leerdoelen naar elkaar kunnen worden uitgesproken. Zien ze jouw sollicitatie voor een stageplaats binnenkort?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Je volgt een relevante opleiding. - Je volgt een relevante BOL opleiding en je stageperiode duurt minimaal 20 weken. - Jij hebt ervoor gekozen om een horeca opleiding te volgen, dan horen daar ook de weekenddiensten bij. Niet per se het hele weekend hoor maar 1 weekenddag moet je wel beschikbaar zijn. De diensten zijn verder zowel op de dag als in de avond. - Je hebt eigen vervoer.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt Hotel New York jou? - Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort! - Salaris: als je stage loopt krijg je een vergoeding van € 25,00 per gewerkte stagedag. - 30/30 member: Overnachten met 2 personen voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); 30 % korting op de artikelen in de Kiosk van Hotel New York / de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. - Trainingen zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. - Een rooster dat altijd minimaal 2 weken van tevoren bekend is. - Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder