Gespecialiseerd kok

Hotel New York Leerling Kok NY Basement

Hoi, mijn naam is Luna, ik volg een BBL opleiding en ik ben Leerling Kok in NY Basement. Dit is nu al mijn tweede jaar als Leerling bij de NY Basement, het is echt een hele fijne plek om te leren en te werken. Momenteel sta ik aan de patisserie, tijdens het servies help ik ook vaak aan de garde en af en toe aan de warme kant. In NYB krijg ik de mogelijkheid om het koksvak zo breed mogelijk te leren kennen. Dit geldt voor iedere Leerling! Abe, de Sous Chef, is mijn leermeester. Om de 3 á 4 maanden hebben wij een nieuwe kaart, ook hebben we elke maand een nieuw verrassingsmenu die we met elkaar samenstellen. Mijn input wordt hierin ook meegenomen, hoe tof is dat! In NYB leer ik echt koken en worden de gerechten tot in de puntjes verzorgd. In de NY Basement word ik opgeleid tot kok en mijn droom is om top kok te worden! Is dit ook jouw droom? Solliciteer dan snel en wie weet wordt jij mijn opvolger.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Je bent leergierig, enthousiast en durft te vragen! Tevens neem je het werk serieus. - Je volgt de BBL opleiding niveau III of IV en op zoek naar een leerbedrijf. - Samenwerken is super belangrijk, niet alleen op de partie waar je staat maar ook met de rest van het team en de bediening. - Kwaliteit is ons toverwoord.

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt HNY mij? - Groeikracht: werken binnen Hotel New York, onderdeel van groeiende hotelketen WestCord waar ik mezelf kan blijven ontwikkelen. - Betrouwbaarheid: het salaris wordt altijd op tijd gestort! Als leerling krijg je een salaris afhankelijk van jouw leeftijd. - Gelukkig is het rooster altijd tijdig bekend, zo’n 2 weken van tevoren, op deze manier kan ik ook nog leuke dingen doen met vrienden en familie. - 30/30 Member: naast het salaris, biedt Hotel New York nog meer toffe dingen aan, zoals: Overnachten voor maar € 30,- inclusief ontbijt in HNY en de WestCord Hotels 30% korting op artikelen in de Kiosk van Hotel New York en WestCord producten 30% korting op de tafelrekening (combinatie eten en drinken) // 30% korting op Wellness in onze Westcord Hotels. - Interne trainingen van onze eigen Hospitality trainer. - Aanbrengbonus: een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze dan ook wordt aangenomen!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder