Leidinggevende bediening

De Rotterdam B.V. Enthousiaste Leidinggevende bediening

Het ss Rotterdam is een echte leerwerkbedrijf. Een plek waar veel leerlingen en stagiaires mee kunnen werken en kunnen leren in de praktijk. Je leert alle facetten van de bediening. De stage begint in Lido Grill Restaurant waar je als aankomend leidinggevende te werk gaat. Daarna kun je eventueel meelopen bij de afdeling Meetings & Events, waarbij je mee werkt met de partijen aan boord. Dit kunnen kleine vergaderingen, een high tea tot aan grote congressen en bruiloften zijn. Het ss Rotterdam is het grootste opleidingsinstituut van Rotterdam en dit willen we graag overbrengen! Kom jij binnenkort de bediening versterken?

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat maakt jou een perfecte collega? - Ik volg een relevante BOl opleiding (zoals Middelbare Hotelschool) niveau 3 of 4; - Eén van mijn eigenschappen is dat ik communicatief sterk ben, zowel in het Nederlands als in het Engels; - Ik ben flexibel, stressbestendig en beschikt over een gezonde dosis eigen initiatief; - Ik ben gastgericht en assertief; - Ik heb een frisse en representatieve uitstraling; - Ik ben collegiaal en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel;

Wat biedt het bedrijf?

Wat biedt het ss Rotterdam jou? - Goede werksfeer in een gezellige werkomgeving; - Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid; - Een uitdaging op de mooiste plek van Rotterdam; - Ruimte voor eigen mening; - Flexibiliteit; - Gratis parkeren op de parkeerplaats van het ss Rotterdam; - 30/30 Member: €30,- per overnachting op het ss Rotterdam, of in een van de andere WestCord Hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. - Aanbrengbonus: Een netto bonus van 500 euro, wanneer je voor ons een nieuw personeelslid vindt!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder