Leidinggevende keuken

Toms-Diner BV Stage lopen bij de enige Amerikaanse Diner in Nederland?

Bij ons ga je aan de slag in een leuk, jong en actief bedrijf. Het niveau ligt niet al te hoog maar wat je bij ons leert is hoe je om moet gaan met drukte. Wij krijgen op een gemiddelde avond snel 100+ gasten in 3 uur tijd. Je krijgt een breed aanbod om te leren. Mise en place, HACCP, grillen, bakken, schoonmaken, inkopen en nog veel meer. Hoe meer jij wilt weten/kunnen, hoe meer er mogelijk is bij Tom's Diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hard werkend, gastvrijheid, collegiaal

Wat biedt het bedrijf?

Je kan bij ons heel veel kennis op doen die je nergens anders krijgt. Er is geen zaak zoals Tom's Diner. Je kan doorgroeien naar een volgende betaalde functie, je deelt mee in de fooi, je wordt meegenomen op bedrijfsfeestjes.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder