Leidinggevende bediening

Restaurant Het Hooihuis Stagiair Leidinggevende Bediening; Wil jij klaargestoomd worden voor een leidinggevende baan in de bediening?

Als stagiair leidinggevende bediening bij Restaurant het Hooihuis nemen we je mee in alle facetten van het vak. Je ontvangt de gasten, adviseert hen en neemt bestellingen op. Je raadpleegt de keuken over bijzondere wensen van gasten. Je serveert gerechten uit, je maakt drankbestellingen klaar en serveert deze uit. Je rekent af met de gast en ruimt op. Verder doe je ook ervaring op in het leidinggeven door het aansturen van medewerkers. Wij werken volgens het 12 stappen gasten contact plan en de 10 beloftes aan onze gasten. Dit alles om te zorgen voor een unieke beleving waarin onze gasten optimaal kunnen genieten van het smakelijke leven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken iemand die gastgericht is en een vriendelijk voorkomen en verzorgd uiterlijk heeft. Ben je iemand die anderen weet te motiveren en enthousiasmeren, ben je communicatief vaardig en help je je collega's graag? Dan pas je perfect binnen ons team!

Wat biedt het bedrijf?

Bij het Hooihuis hebben we de beste mensen klaarstaan om jou alle facetten van het vak te leren. Dit is één van de redenen dat we uitgeroepen zijn tot Nederlands beste leerbedrijf. Buiten deze prachtige titel is het Hooihuis vooral een horecabedrijf met een doel, namelijk gasten verwennen en voor medewerkers een fijne werkplek verzorgen. Al jaren werken we met het hele team aan dit succes. Hoe tof is het om daar deel van uit te maken? Bij het Hooihuis halen we graag het beste uit onze medewerkers, daarom besteden we veel aandacht en budget aan productkennis, training en workshops.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder