Kok

Lunchroom Mitzy Topzaak drukke lunchroom in overdekt winkelcentrum in Roosendaal

Meedraaien in een snelle keuken. In daghoreca. Alles wordt zelf vers gemaakt. snijtechnieken, vakkennis uitbreiden. wordt ingewerkt door een relaxte leermeester met verstand van zaken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Spontaan, gezellig, niet eigenwijs, goed kunnen luisteren. Bij ons is iedereen gelijk. van bediening, afwas tm keuken toe. Op tijd zijn. geen drugs , drank of rook en telefoon verslaving.

Wat biedt het bedrijf?

leuke werksfeer, normale tijden. kans op vaste baan

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder