Meewerkend horeca ondernemer

Brownies & downieS Roermond

Je komt in een enthousiast team, mooie stagevergoeding en voldoende begeleiding voor de student. Veilige leeromgeving waar je in je waarde wordt gelaten. Doorgroeimogelijkheden als stage goed is bevallen van beide kanten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een vlotte babbel en connect makkelijk met gasten. Bij jou staat een goede klantervaring voorop! Je kan goed werken in een team en weet wat er nodig is om alles in goede banen te leiden in onze lunchroom.

Wat biedt het bedrijf?

Brownies&downieS biedt stagiairs de gelegenheid om tijdens hun opleiding praktische leerervaringen op te doen en op deze manier hun leerdoelen te behalen dit onder begeleiding van een stagebegeleider waarbij dagelijks een reflectie zal plaats vinden. We bieden je de kans om ervaring op te doen met onze leuke doelgroep en daarnaast ook met de kanten van de horeca. Daarbij nemen wij jou mee hoe het is om een horeca gelegenheid draaiende te houden!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder