Manager / ondernemer horeca

Kasteel de Vanenburg Manager/ondernemer horeca

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je maakt deel uit van een team dat er elke dag voor zorgt dat onze gasten genieten van een fantastisch verblijf op ons Landgoed. Of het nu een zakelijke bijeenkomst, een culinair diner of een (bruilofts)feest is: alles draait om de belevenis van de gast. Daarnaast geef je mede sturing aan het team bediening. Werkzaamheden: * ontvangen van onze gasten * mede verzorgen van ontbijt, lunch en diner * opbouwwerkzaamheden ter voorbereiding van een bijeenkomst * het verzorgen van onze vergaderaccommodaties

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij gastgericht, enthousiast, creatief en leergierig? Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplaats op een mooie locatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zouden het leuk vinden op jou in ons team op te nemen om je de fijne kneepje van het vak bij te brengen. Je maakt deel uit van een enthousiast team en er is veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Een informele en no nonsens werksfeer waarin een open communicatie en korte lijnen belangrijk zijn.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder