Zelfstandig werkend kok

De Keet Purmerend Eetcafé De Keet; Genoeg uitdagingen, samen komen wij er wel!

De student zal onder begeleiding van een ervaren chef kok gaan werken. Ons doel is om de student in een korte periode weg wijs te maken in onze keuken. Hierbij zal de student wisselend aan de koude en warme kant van de keuken gaan werken. Het maken van recepturen, mise en place maken voor de lunch als het diner, het maken van verschillende warme en koude lunchgerechten en tevens ruimte bieden om mee te denken over nieuwe gerechten en ideeën. Eetcafé De Keet is een startend bedrijf, maar wel een bedrijf met genoeg ervaring en kunde in huis om ervoor te zorgen dat de student optimaal kan presteren. De student zal zodoende leren en uiteindelijk de ruimte krijgen om zelfstandig aan het werk te gaan. Wij van Eetcafé De Keet willen open en eerlijk met de student het gesprek aangaan over verbeterpunten en mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij van de Eetcafé De Keet zijn op zoek naar een student die; - Leergierig is; - Loyaliteit heeft; - Hard wilt werken; - In teamverband kan werken; - Lol heeft in het koken; - Plezier uitstraalt; - Open en eerlijk wilt communiceren.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student een passend salaris met groeimogelijkheden. Een werkplek die nieuw, mooi is en tevens aan een druk horeca plein gelegen. Een werkplek waar alles bespreekbaar is.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder