Zelfstandig werkend kok

Cruisinc – Quality River Catering (mps Salvinia)

Bij Cruisinc kun je stage lopen binnen de hotel operatie aan boord van schepen. Wij verzorgen de hoteloperatie aan boord van varende riviercruiseschepen. Wij verzorgen de catering, schoonmaak, inkoop, voorraad en onderhoud van het schip. Kortom; bij ons aan boord heb jij de mogelijkheid om ervaring op te doen op alle afdelingen waardoor je stage geen dag hetzelfde is.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt aangeven of je liever dicht bij huis blijft of graag met ons mee op avontuur gaat aan boord van onze varende schepen. Twijfel je? Je kunt ons altijd even mailen: we vertellen je graag meer zodat jij kan kiezen wat het best bij jou past! Jij bent representatief en een echte teamplayer! Als onderdeel van de internationale crew zorg jij samen met het team dat alles aan boord keurig verzorgd is en op rolletjes loopt. Je draait mee op alle afdelingen (receptie, housekeeping, service/bediening & keuken) en doet zo een berg ervaring op binnen onze operatie.

Wat biedt het bedrijf?

Vanwege de groei van ons bedrijf zijn wij altijd op zoek naar jong talent dat wil doorgroeien binnen onze branche. Na je stage bij Cruisinc heb je de mogelijkheid om te blijven werken. Daarnaast bieden wij je een doorgroei traject aan waardoor je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar leidinggevende functies aan boord. * Doorgroeimogelijkheden. * Ontdek de mooiste en leukste plaatsen in Europa, elke dag doen wij een andere locatie aan waardoor jij je horizon verbreed! * Werken in een internationaal team. * Een TOP stagevergoeding + meedelen in de fooi * Kost en inwoning aan boord * Reiskostenvergoeding * Persoonlijke begeleiding door ons eigen stagebureau

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder