Zelfstandig werkend kok

De Dijketelg Bistro & Bar Leerzame stageplek in Papekop - Oudewater bij Bistro en Bar de Dijketelg!

Bij Bistro en Bar de Dijketelg in Papekop - Oudewater, staat gastvrijheid voorop. We streven naar een warm welkom voor iedereen, van jong tot oud, of je nu snel even langskomt of uitgebreid wilt borrelen / dineren. Naast ons gezellige restaurant behoren ook de evenementenzalen Diemer en Ruyg tot onze veelzijdige horeca locatie. Samen met ons enthousiaste en diverse team helpen we je graag om de kneepjes van het vak te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, open, oog voor detail. Aanstormend horeca talent!

Wat biedt het bedrijf?

Kans op een (bij)baan. Je komt te werken in een leuk en gezellig team.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder