Zelfstandig werkend kok

De Koncurrent BV De Hotspot van Panningen (Lunch, Diner en Borrel)

Droom jij van een baan in de horeca! We zijn DE hotspot van Peel en Maas! Onze slogan is Proef het Verschil. Spreekt jou dit aan dan zoeken wij jou! Wil jij graag werken in een jong dynamisch team. Ben jij leergierig en een echte teamplayer. Vind jij het niet erg om met andere culturen te werken ( Engelstalling) Voorbereiding Lunch Borrel ( fingerfood) Diner (shared dining concept) we hebben het shared dining concept voor zowel diner als lunch. bij de lunch zie je dit terug in lunchplanken zelf samen te stellen door de gast. In de avond kiest de gast zijn eigen gerechtjes die dan in het midden van de tafel worden uitgeserveerd. zodat de gasten er samen van kunnen genieten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal, Leergierig, Aanpakker, Teamplayer, Vernieuwend, Creatief maar het aller belangrijkste is dat je met plezier komt werken. We zijn van mening dat alles te leren is.

Wat biedt het bedrijf?

leuk, jong en enthousiast team, doorgroei mogelijkheden (leidinggevende functies, functie zelfstandig werkend kok ), goed salaris, je plant zelf je beschikbaarheid en aan de hand van je beschikbaarheid wordt het rooster gemaakt ( dus je hebt veel vrijheid) geregeld uitstapjes ( denk aan kermissen, 1 keer per jaar uitstapje, etentjes, elke dag na het werk after werk borrel met hapje en drankje).

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder