Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant La Mere Anne Gastheer/-vrouw, Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

De student zal onder begeleiding en/of zelfstandig, leren assisteren met alle werkzaamheden met betrekking tot het office maken en serveer gereed maken van het restaurant voor de ontvangst van de gasten. De student zal op alle gebieden van het gastheerschap zijn vaardigheden op kunnen doen!! Wij zoeken enthousiaste mensen met een leergierige instelling, een ambitieus karakter en een fanatieke beroepshouding. Welkom in ons jonge, gedreven team!!

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over goede contactuele- en commucatieve vaardigheden, vriendelijk, correct en gastvrij!! Correct gekleed en representatief voor zichzelf en het bedrijf!!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je de mogelijkheid om je steentje bij te dragen om de continuïteit van ons restaurant te waarborgen en het behouden van onze Bib Gourmand!! Leer alles over wijnen en het serveren ervan van onze vinologen. Leer het aan tafel presenteren van kaassoorten uit binnen- en buitenland met de kaastrolley! En meer......

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder