Zelfstandig werkend kok

De Beren Roosendaal

Ben jij een écht kooktalent en heb je ook nog eens een goede smaak? Dan heb jij jouw stage gevonden! Voor ons restaurant in Roosendaal zijn wij op zoek naar leerlingen zelfstandig werkende kok! Je gaat leren om als zelfstandig werkend kok de lekkerste berengerechten te bereiden en een glimlach op het gezicht van de gasten te toveren. Wat je zoal gaat leren; • Mise en place, ofwel de voorbereidende werkzaamheden om de gerechten die ene fantastische smaak te geven • Schoonmaken en portioneren van diverse soorten vlees • Jij maakt alle gerechten volgens de bereidingswijzeboeken • Je zorgt er samen met jouw Chef-kok en Souschef voor dat de gasten aan hun vrienden en familie vertellen hoe heerlijk jullie gerechten zijn • Samen met je collega’s maak je de werkplekken schoon

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent enthousiast, gedreven en wilt graag nieuwe dingen leren. Je houdt van lekker eten. Ervaring in de keuken mag, maar is zeker niet verplicht

Wat biedt het bedrijf?

Wij kunnen jouw na afloop van je stage een mooie baan aanbieden met doorgroeimogelijkheden. Eventuele reiskosten en stage vergoeding. Korting als je bij ons komt eten (of dit nu met je vriend(in) of familie is, iedereen profiteert hiervan) Korting bij verschillende andere bedrijven (waaronder Adidas, Reebok, Zalando maar ook Center Parcs) via Benefits at Work Goede sfeer met gezellige en hardwerkende horeca-collega’s Na het werk een drankje om even bij te komen en na te praten van je gezellig werkdag

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder