Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

De Wever Lodge Medewerker bediening en gastvrouw

In onze bistro zijn we de hele dag in de weer met gasten het naar de zin maken. Je taken zullen bestaan uit: • Het klaarmaken van de tafels voor het ontbijt, de lunch en het diner. • Bij feesten of grote groepen zal er een grote mate van voorbereiding bij komen kijken. • Je neemt reserveringen aan en je geeft de gasten een mooie tafel. • Je zorgt dat de bestellingen worden opgenomen en goed doorkomen in de keuken. • Onze koffie is belangrijk en dus zal je een cursus krijgen. • Je komt achter de bar of loopt afwisselend in onze bistro. • Je werkt met de kassa en serveert de gerechten in en af. • De bistro is ten alle tijden schoon. • Je vult de koelkasten en let op wat er besteld moet worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent, • Gezellig • Een harde werker • Collegiaal • Eerlijk • Scherp en ziet de details • Schoon

Wat biedt het bedrijf?

Ons prachtige Hotel-Restaurant middenin de natuur met volle terrassen, zal volgend jaar uitbreiden, waardoor er doorgroei mogelijkheden en werkplekken bij komen. De Wever Lodge is net begonnen en de reis van het nog beter worden en nog bekender worden is er één waar je aan mee mag doen. We hebben een super gezellig team en veel gasten. Dat maakt het werk lekker druk en gevarieerd. Je staat altijd op de vloer met een leidinggevende en dus kun je goede begeleiding verwachten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder