Kok

Hotel de Naaldhof Top leerling kok gezocht voor schooljaar 2024/2025

Wat word jou plaats in onze organisatie? Je werkt in een team van jonge en enthousiaste collega’s. je legt direct verantwoording af aan je leidinggevende. Als stagiair/leerling krijg je na een uitgebreide inwerkperiode dezelfde taken en verantwoordelijkheden als een medewerker, waardoor je veel zult leren. Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden? - Het maken van mise en place voor ontbijt, lunch en diner - Het opruimen van bestellingen volgens procedure - Het schoonmaken en houden van de werkplek - Meedenken met nieuwe menukaarten en gerechten Ga jij binnenkort aan de slag bij Hotel de Naaldhof? Reageer dan snel

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij? - Gastvrije en enthousiaste uitstraling en instelling - Zeer goede sociale- en communicatieve vaardigheden - Flexibele houding en improvisatievermogen - Representatief voorkomen - Geen bezwaar tegen wisselende en weekenddiensten

Wat biedt het bedrijf?

Hotel de Naaldhof, Biedt een afwisselende en leuke werkplek, Het restaurant en bar worden op dit moment grondig gerenoveerd

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder