Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Kippenrestaurant de Kakelhof

Kippenrestaurant de Kakelhof ligt aan het begin van Opeinde. Een warme sfeer en gezelligheid zijn voor ons en onze gasten erg belangrijk. Kippenrestaurant de Kakelhof kent veel kipspecialiteiten, zoals de Kakelhof speciaal, kip van beppe en kip voor Mijnheer. De ingrediƫnten die de Kakelhof gebruikt zijn vers. In het restaurant is plaats voor circa tachtig mensen Geopend van woensdag t/m zondag Wij beginnen onze werkdagen om 14.00uur tot dat de laatste gasten weg gaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Interesse hebben in het vak Willen leren Leuke, gezellige en spontane persoonlijkheid

Wat biedt het bedrijf?

Een professionele, leuke en gezellige werkplek die het leuk vinden om mensen op te leiden. Door de verschillende activiteiten en de drukte ruime mogelijkheden om ervaring op te doen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder