Zelfstandig werkend kok

Grand Café 1837 Liever minder boeken, meer praktijk. Ruimte om te groeien door zeer goede begeleiding! Als jij enthousiast en leergierig bent, ben je hier op het juiste adres en leren wij je alles wat je wilt leren.

Grand Café 1837 is een veelzijdig horecabedrijf. Je doorloopt meerdere taken binnen het keukenteam. We leren je alle basis beginselen eigen maken met de twist van 1837. Ben je leergierig leren we je graag meer in kennisverdieping, bereidingswijzen en taken binnen de mise en place, maar ook op het moment van doorgeven van gerechten. Ben je al verder in je opleiding leren we je graag een volledige afdeling (parti) of zelfs meerdere. Je komt te werken in een gemotiveerd (jong) hardwerkend team die graag de puntjes op de i zet en het ook graag gezellig maakt op de werkvloer. Het Grand Café biedt plaats aan 40 Corona couverts binnen en terras 100. High Tea/Beer/Wine, lunch, diner een drankje. De dinerkaart wisselt 2-3 keer per jaar. We bereiden bijna alles in eigen keuken! Dat maakt jouw stage veelzijdig! Onze feestzaal 'de Boerenstal' geheel gerenoveerd, modern en toch huiselijk met kijk tot in de nok. In deze ruimte organiseren wij feesten, partijen, bijeenkomsten en events.

Naar wie zijn wij op zoek?

Natuurlijk is het fijn wanneer je niet verlegen bent, maar we vangen je op. Durf te doen! Mocht je het allemaal heel spannend vinden, maar je bent super enthousiast en leergierig leren wij je graag het leukste vak dat er is! En we leren het je ook zoals het hoort! In dit team is de drijfveer, kwaliteit wint de strijd en vooral denken in oplossingen en mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

Je kan bij ons doorgroeien tot volledig kok en bij het vrijkomen van functies zelfs Chef de Parti of misschien wel Sous Chef worden. Je komt te werken in een enthousiast team waar plek is voor humor en jezelf zijn. Grand Café 1837 bestaat al sinds augustus 2003, diepe wortels bij haar gasten, en veel naamsbekendheid. Een heerlijke plek op de bekende viersprong in Nootdorp waar menig gast komt voor een hapje en een drankje, zoals met vroeger hier deed met paard en wagen.. De Spaanse Josper houtskooloven, opgestookt tot wel 300 graden Celsius, geeft ingrediënten en gerechten een unieke grillsmaak. Ook jou leren we graag werken in dit gedeelte van onze keuken. In de keuken wordt bijna alles zelf bereid dat maakt een stage tot een goede leerplek.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder