Eventproducer

Dutch Food Concepts Smakelijke Event Management stage

Sollicteer direct voor een uitdagende en smakelijke Event Management stage! Wij zoeken een enthousiaste, leergierige en representatieve stagiair(e) die ons team komt versterken. Zoek jij een stageplaats in een jong en snel groeiend bedrijf, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en echt het verschil kan maken? Laat het ons weten! Wat ga je doen? Wij laten je alle aspecten van het organiseren van evenementen zien. Van het voorbereiden van evenementen door het maken van een logistieke planning en inkoop van producten, tot het ondersteunen en begeleiden van het verkoopteam tijdens de evenementen. Toon jij voldoende potentie en durf je op gepaste wijze de leiding te nemen, dan schrikken wij er niet van om je ook je eigen project toe te wijzen. Wij worden vaak gevraagd voor projecten in buitenland, dus flink de mouwen opstropen en wie weet kun je mee op een leuk tripje! Heb je eerst nog vragen? Je kunt altijd even bellen met Marc (0252-349617) Tot snel?

Naar wie zijn wij op zoek?

Met deze vaardigheden ben je een perfecte match met Dutch Food Concepts: - Je beschikt over goede sociale vaardigheden. - Je bent flexibel ingesteld. - Je hebt organisatietalent. - Je denkt en bent oplossingsgericht. - Je hebt oog voor detail. - Je bent communicatief vaardig. - Je bent enthousiast en gepassioneerd over wat je doet. - Je hebt een gezonde dosis humor.

Wat biedt het bedrijf?

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, met een jong team, dat volop in beweging is. Elke week gebeurt er wel iets nieuws of bedenken we wel iets nieuws. Brainstormsessies, vergaderen tijdens het tafeltennissen en goede vrijdagmiddagborrels kenmerken Dutch Food Concepts. Als partner van event- en beurscateraars is Dutch Food Concepts de totaalaanbieder van typisch Nederlandse foodconcepten voor de evenementenbranche. Speciale fun-foodconcepten, die inmiddels hun kracht hebben bewezen tijdens evenementen als Kings Day, Flying Dutch en de Max Verstappen Dagen. Wij rekenen erop dat jij als stagiair bereid bent te investeren in jezelf. Wij behandelen jou als een van onze medewerkers en verwachten dat jij ook groeit in deze rol, met de verantwoordelijkheden die daarbij horen. Binnen Dutch Food Concepts zijn er altijd kansen en mogelijkheden om door te groeien. Het is aan jou om deze kansen te pakken.

Wat ga je leren?

  • Organiseert evenementen
  • B1-K1-W1 Overlegt met opdrachtgever
  • B1-K1-W2 Stelt een plan van aanpak op voor een evenement en licht dit toe
  • B1-K1-W3 Regelt en coördineert het vervoer van materialen en personen
  • B1-K1-W4 Regelt en coördineert de inrichting van ruimtes en de installatie van materialen
  • B1-K1-W5 Regelt en coördineert de dagelijkse voorzieningen
  • B1-K1-W6 Voert ondersteunende werkzaamheden uit op het gebied van personeelszaken
  • B1-K1-W7 Coördineert de veiligheid van locaties
  • B1-K1-W8 Coördineert en bewaakt de voortgang tijdens het evenement en evalueert het evenement
  • Treedt op als aanspreekpunt voor klanten/gasten
  • B1-K2-W1 Ontvangt de klant/gast
  • B1-K2-W2 Informeert en adviseert de klant/gast
  • B1-K2-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K2-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K2-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Realiseert commercieel aanbod
  • B1-K3-W1 Werft klanten/gasten en opdrachten
  • B1-K3-W2 Promoot producten en diensten
  • B1-K3-W3 Stelt een passend aanbod op
  • B1-K3-W4 Maakt een prijsberekening bij het aanbod

lees verder