Zelfstandig werkend kok

Muller Co Ontwikkel je kennis en vaardigheden, maar bovenal ontwikkel jezelf bij Muller&Co

Je loopt mee met de dagelijkse activiteiten binnen ons bedrijf. We passen de stage aan de opleiding en de persoon aan. Welke leerdoelen je hebt en welke taken je moet uitvoeren, bepalen we samen voor aanvang van de stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je passie ligt echt bij het koken. Het combineren van de juiste smaken gaat je goed af en je draagt zorg voor continuïteit van het product. Wanneer er geschakeld dient te worden, schroom je niet om een besluit te nemen en samen met je team weet jij de juist snaren van onze gasten te raken. • Koken zit in je hart • Je voelt je thuis achter de pannen • Problemen los je zelfstandig op • Jij weet hoe het moet smaken • Onder druk houdt jij je hoofd koel

Wat biedt het bedrijf?

Naast Muller&Co Nieuwerkerk aan den IJssel hebben wij een tweede locatie in Berkel en Rodenrijs. Daarnaast zijn er diverse horecazaken in het centrum van Rotterdam die bij onze groep horen. Doorgroeimogelijkheden genoeg na je stage dus. We hebben diverse leermeesters in ons team die je graag op weg helpen en de kneepjes van het vak leren. Ze hebben jaren ervaring in zowel de bediening als in de keuken, dus waar je passie ook ligt ons team zorgt dat die volledig tot uiting kan komen. We zijn er trots op dat veel van onze stagiaires binnen onze groep werkzaam blijven na het afronden van hun stage.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder