Leidinggevende bediening

Kasteel Montfoort Draai jij je hand niet om voor het leiden van een diner, feest of bruiloft?

Als leerling leidinggevende bediening bij Kasteel Montfoort leid je à la carte lunch en diverse evenementen waaronder zakelijke bijeenkomsten, recepties en... bruiloften! Gezien de diversiteit aan activiteiten zal het takenpakket van een leerling erg divers en afwisselend zijn wat maakt dat een stage of leerplek bij Kasteel Montfoort een unieke kans is om praktijkervaring op te doen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ga jij er helemaal voor? Ben je flexibel inzetbaar en enthousiast? En houd je van een hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat? Dan pas je bij ons!

Wat biedt het bedrijf?

Op loopafstand van Kasteel Montfoort bevindt zich onze andere locaties: De Heeren Montfoort, De Sint Jan Commanderije en Tuin De Hoge Waard. Voor stagiair(e)s/leerlingen bieden we de mogelijkheid om ervaring op te doen op deze andere locaties of... na afronding van de leerperiode zelfs een werkplek! Vind je catering op locatie leuk? Wij hebben regelmatig (grote) cateringen! Doorgroeien? Dat kan! Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Van BHV en wijncursus tot training van een echte barista. Ook doe je veel verschillende ervaringen op: van bruiloften en feesten tot aan business evenementen en à la carte lunch en diner. Jouw leermeester helpt je hierbij!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder