Zelfstandig werkend kok

V.O.F. Horecabedrijf A. Tijsseling, Bistro Ald Lemmer The British Pub en Bistro Ald Lemmer al meer dan 40 jaar een begrip in ons mooie dorp Lemmer

De student leert volledig mee te draaien in de keuken, opstarten, m.e.p. draaien maar ook lunch en diner. Stap voor stap zal de student kennis maken met alle taken in de keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Enthousiasme, leergierigheid en de wil om zichzelf te verbeteren.

Wat biedt het bedrijf?

Het team is klein maar hecht, met een combinatie van humor en hard werken pas je hier meteen tussen. Als alles van beide kanten goed bevalt liggen er altijd mogelijkheden open.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder