Manager / ondernemer horeca

Restaurant Burgerzaken #WORKHARDPLAYHARD BIJ BURGERZAKEN

Tijdens je periode als leerling bij Burgerzaken werk je dagelijks in een gezellig team mee aan alle werkzaamheden in de bediening. Daar zul je van begin tot eind leren hoe je gasten ontvangt, zorgt voor goede service en zorgt voor een fijn einde van hun avond. Met je collega's werk je aan de perfecte gastbeleving en werk je allround tijdens lunch- en dinerdiensten. Je leermeester met jarenlange ervaring leert je zowel de etiketten als kneepjes van de informelere horeca.

Naar wie zijn wij op zoek?

Voor zowel het werk in de bediening als keuken is het belangrijk om goed te kunnen samenwerken, plannen sociaal te zijn en een positieve houding te hebben. Graag hebben we iemand die in oplossingen denkt en zorgt voor een fijne werksfeer. We houden van ambitieuze en collegiale werkpaarden.

Wat biedt het bedrijf?

Burgerzaken biedt jou een hecht team, fijne werksfeer en goede voorwaarden. Je werkt normale werkdagen waarbij je tijdens zowel lunch als diner een gezond bordje eten krijgt dat je samen met je collega's tijdens pauze eet. Bij veel enthousiasme is er ruimte voor doorgroei en/of een vaste aanstelling. Niet te vergeten dat we twee keer per jaar een fantastisch uitje hebben met z'n alle!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder