Leidinggevende keuken

Westcord Hotel Leeuwarden Centre restaurant Eleve Leidinggevende keuken

Overtref jij graag de verwachtingen van gasten? Volg je een relevante opleiding en wil je graag ervaring en kennis opdoen in de keuken van het hoogstaande restaurant élevé, meld je dan direct aan! Restaurant élevé biedt voor ieder wat wils Van maaltijdsalade, lunch tot aan 3-gangendiner; chef-kok Gilbert van der Heide laat graag zijn creativiteit zien en brengt dit graag aan jou over. Functieomschrijving Een stage bij Restaurant élevé geeft jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een veelzijdig kok. Tijdens deze stage leer jij alle aspecten van het vak.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Enthousiasme en leergierigheid • Je volgt een relevante opleiding • Stageplek van minimaal 20 weken

Wat biedt het bedrijf?

• Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • Stagevergoeding • Een mooie werkgever op jouw cv • Professionele begeleiding • Flexibiliteit • Voor €30,- per kamer per nacht in een ander WestCord Hotel overnachting • Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder