Leidinggevende bediening

The Meatroom Meet your skills at The meat room

Je gaat mee lopen in de bediening bij The meat room in Leeuwarden. Wij zijn een restaurant wat zich specialiseert in het serveren van kwaliteitsvlees, maar ook andere gerechten tijdens zowel lunch als diner. Uit eten gaan is meer dan alleen lunchen of dineren. Het gaat om de beleving, gastvrijheid is daar een belangrijk onderdeel van. Wij werken vanuit een simpele filosofie: iedereen gaat blij de deur uit, zowel gast als personeel. Die glimlach, dat ene stapje meer of dat kleine beetje extra aandacht, dat hoort erbij wat ons betreft. Bij ons krijg je de kans om je skills te ontwikkelen binnen een leuk team van gemotiveerde collega's. Maakt dit jou nieuwschierig? Neem dan snel contact met ons op en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Naar wie zijn wij op zoek?

Een leuke positieve uitstraling en instelling en enthousiast om nieuwe dingen te leren.

Wat biedt het bedrijf?

Maaltijden Een leuk team

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder