Zelfstandig werkend kok

NH Schiphol Airport

Tijdens deze stage ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van keukenwerkzaamheden, onder supervisie van een ervaren kok. Het bereiden van gerechten/gerechtgedeelten uit halffabricaten en verse ingrediënten roulerend in groepen (parties) hoort hier ook bij. Voorbereiden van verse ingrediënten door o.a. wassen, snijden, voorkoken, mengen/roeren, pureren m.b.v. keukenapparatuur en het schoonmaken van de werkomgeving, keukenmachines, apparatuur en overige werkmaterialen zijn onderdeel van jou dagelijkse bezigheden. Daarnaast zul je kennis opdoen over veiligheidsregels en hygiëne en attent zijn op de naleving van de gestelde regels betreffende bedrijfs- en persoonlijke hygiëne. Je draagt zorg voor het tot stand komen van de introductie van nieuwe concepten. De ideale kandidaat is dus vaardig met het omgaan met messen, bedienen van keukenapparatuur en doseren van ingrediënten tot zeer kleine hoeveelheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je werkt zowel goed zelfstandig als in een team. Je hebt aandacht voor detail en kwaliteit en je bent gastgericht. Naast dat je collegiaal bent heb jij een flexibele instelling qua werktijden en jij bent stressbestendig. Streef jij altijd naar zelfontplooiing en zoek je altijd naar nieuwe uitdagingen? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn!

Wat biedt het bedrijf?

Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden naast een uitdagende carrière binnen de dynamische hospitality branche! NH Hotel Group: een wereld van mogelijkheden! Naast de bruto stagevergoeding van €500 biedt NH Hotel Group de volgende voordelen aan stagiaires: Speciaal medewerkerstarief: voor verblijf in NH hotels wereldwijd! NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden Nodig familie en vrienden met korting uit bij NH hotels Interessante doorgroeimogelijkheden in onze hotels in binnen- en buitenland!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder