Zelfstandig werkend kok

Hapfabriek Creatief, leergierig, brute gasgever. Leerling zelfstandig werkend kok

Bedenken van gerechten en het uitvoeren daarvan. Bereiden van gerechten. Cateringwerkzaamheden. Maken van de MEP dus het opstarten van de keuken, meedraaien met de lunch. Waarborgen van de kwaliteit van de producten. Schoonmaken en afsluiten van de keuken volgens de HACCP regels. Het leren van warenkennis en snij technieken.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer beschikt over creativiteit, horeca mentaliteit en inzicht.

Wat biedt het bedrijf?

Hapfabriek is een jong en dynamisch bedrijf. We denken met trends mee en vernieuwen vaak. In ons team staat gezelligheid op nummer 1, naast het harde werken natuurlijk. Hard work pays off - waar geknald wordt, mag ook genoten worden. Ben jij een echte HAP-topper? Dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder