Kok

Restaurant De Veluwe Jong gedreven team, waar de tijd voor jou word genomen om alles te leren!

Restaurant de Veluwe streeft naar continue gastvrijheid én kwaliteit. Er word gekookt met verse en seizoensgebonden producten en juist dit contrast in goede banen leiden, is ons streven. Dat maakt iedere werkdag opnieuw leuk en uitdagend!

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, gemotiveerd en enthousiast.

Wat biedt het bedrijf?

Een klein team waar je veel kan leren! Onze chef-kok heeft de Cas Spijker academie gevolgd, hij is een gedreven leermeester die bereid is om jou alles te leren.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder