Leidinggevende bediening

't Gerecht De leukste plek van Friesland om opgeleid te worden tot leidinggevende gastheer/ gastvrouw!

Je werkt je op om hét gezicht van ons bedrijf te worden. Binnen een aantal maanden sta je als "wijkloper" of misschien zelfs wel assistent floormanager en ben je het eerste aanspreekpunt voor al onze gasten. We zijn een groot bedrijf (240 zitplekken en bijna 90 personeelsleden), waardoor er veel te leren valt en jij je eigen identiteit als gastheer / gastvrouw kan ontwikkelen. Ons bedrijf bestaat niet alleen uit een restaurant maar ook 15 hotelkamers en een aantal zalen voor vergaderingen en partijen. Kortom er is altijd iets te doen in 't Gerecht Wij zijn opzoek naar een gezellige,hardwerkende collega met een goeie uitstraling. Leergierig en inzicht heeft voor detail . Wij bieden een mooi bedrijf met veel diversiteit.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je staat ingeschreven bij een erkende opleiding Je hebt interesse in je vakgebied en oog voor detail Je ontwikkelt jezelf graag, je bent ambitieus en probeert jezelf steeds te overtreffen Je bent flexibel en stressbestendig Je bent enthousiast en wilt ook graag werken in de weekenden, avonduren en op feestdagen

Wat biedt het bedrijf?

- Persoonlijke begeleiding door onze leermeesters - Ruimte om enorm veel te leren - Interne trainingsmomenten samen met je collega's - Een enthousiast team waar wellicht goede vriendschappen ontstaan!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder