Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Hoeve Wielrevelt

Je gaat de chef kok/ leermeester assisteren met diverse werkzaamheden in de keuken: - Op dinsdag starten we met het voorbereiden van MEP, samen met de chef kok worden de soepen, diverse spreads, gegrilde groente en nog veel meer voorbereid. Veelal met producten uit eigen moestuin of uit de streek. Alles wordt bij ons vers bereid! - Je leert hierbij zelf groente snijden of een eigen koek te maken - Je maakt zelfstandig diverse lunchgerechten op voor de lunchroom en ook voor diverse vergadergroepen uit de Stalzaal - In het weekend assisteer je met bij het maken van diverse buffetten of bijvoorbeeld een BBQ avond voor de groepen tot +/- 80 gasten Hiernaast wordt je meegenomen met alle voorkomende werkzaamheden in de keuken. Denk aan het contact met leveranciers, HACCP en diverse routines in de keuken. We werken met een klein en hecht team waardoor de stage zeer gevarieerde werkzaamheden bevat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gemotiveerde student die van aanpakken houdt. Handen uit de mouwen en lekker doorpakken. Zie waar je kan helpen en vraag maar raak! Met de juiste motivatie komt de rest vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt bij goed functioneren een vaste baan. Je deelt 100% mee in de fooi. Tijdens het hoogseizoen extra centje bijverdienen als je naast je stage extra werkt

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

lees verder