Leidinggevende keuken

Brasserie Copper

Het hangt van de student af wat de taken zullen zijn en hoe de werkdag eruit gaat zien. Wij starten het liefste bij elke student onder aan de ladder om te kijken op welk niveau de student zit. Dat betekent bij de snijtechnieken en algemene productkennis. Vanuit daar kijken we naar de voorkeur van de student om lunch of diner te draaien. Bij ons kun je je richten op verschillende taken. Of je nou lunch of diner draait, wij maken van jou een topkok!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gezellige student met natuurlijk passie voor het vak en die graag alles wilt leren. Wij hebben een jong en gedreven keuken team dus oog voor detail is een belangrijk punt voor ons. Samenwerking en communicatie met het bedienend team is ook belangrijk, er is geen onderlinge strijd.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vinden wij het leuk om onze studenten extra te motiveren voor het horecavak! Gedreven studenten krijgen bij ons ook altijd de kans om door te kunnen groeien en wellicht naast studie ook een baan in de keuken. We hebben een klein maar hecht keukenteam en er is hierdoor altijd een gezellige werksfeer. Je bent geen nummertje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder