Zelfstandig werkend kok

Restaurant Achter de Poorte Kom jij bij ons werken???

De taken die uitgevoerd dienen te worden zijn de voorbereidende werkzaamheden van zowel de warme als de koude kant. Plus de meegifte van de koude als de wame gerechten.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gedreven in je vak en wilt veel leren. De basis kennis is al in huis en je staat open voor nieuwe dingen.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt werken in een klein leerbedrijf. We bieden een werkweek aan van 3 a 4 dagen. Zo hoeven we niet te veel uren te maken. Onze kaart wisselt met de seizoenen mee. Zo koken we in de maanden februari en maart ons jubileummenu. Wat in houd dat we een menu hebben van 20 tal gerechten. Arno en David zijn beiden erkende leermeesters. Ze vinden het leuk om hun vak uit te dragen en geven daarom ook demo's op school.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder