Kok

EDES Proeflokaal Proef de veelzijdigheid van horeca bij EDES Proeflokaal

EDES Proeflokaal een horecagelegenheid voor gezelschappen. Met een zeer gevarieerd aanbod en altijd op maat. Kookworkshops, catering, privediners en keukenborrels. Er wordt op hoog niveau en duurzaam gekookt. Ieder gezelschap krijgt de volledige aandacht. Je werkt in een open keuken, in het centrum van Ede. We werken met een klein team aan grootse culinaire belevenissen. Het keukenteam werkt onder leiding van Edwin van den Oever (voorheen van Het oude Politiebureau). Naast Edwin bestaat het team uit een zelfstandig werkend kok en een keukenhulp. Afhankelijk van het aantal reserveringen en je schoolrooster wordt je werkrooster bepaald. De werkdagen kunnen dus per week verschillend zijn. Heb je zin in variatie, exclusief te werken in een klein team, dan zien we jouw reactie heel graag tegemoet!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent sociaal, je werkt tenslotte in een open keuken, tussen de gasten. Je bent geïnteresseerd in echte smaken, koken in het seizoen, want we werken met eerlijke en duurzame producten Je bent flexibel, want je werktijden zijn ook flexibel Je houdt van afwisseling en variatie, want we werken altijd op maat Je houdt van gezelligheid, want het is best hard werken en dus houden we ervan om dat met elkaar op een gezellige en ontspannen manier te doen

Wat biedt het bedrijf?

Ed & Es zijn ervaren horecamensen. Vakmanschap, gastvrijheid en gezelligheid is onze drive en is waar EDES Proeflokaal voor staat. We werken altijd exclusief voor een gezelschap, altijd oop maat. Dus geen dag is hetzelfde. Van kookworkshops tot aan Keukenborrel, van privédiners tot aan foodfestivals en van catering tot aan thuiskoken. We bieden je dus een afwisselende werkplek waar je heel veel facetten van de horeca leert. En met een heel leuk jong en gezellig team, na een werkdag een naborrel en met ruimte voor eigen initiatief en creativiteit

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder