Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Post Ambacht, leren, verse ingrediënten, plezier in je werk, geen overuren, regelmatig een weekend(dag) vrij, teamwork, fijne gasten, dat is Post

Afhankelijk van het rooster sta je in de ochtend of in de middag op het rooster. Je krijgt je taken van de chef en je gaat onder begeleiding van je leermeester of chef aan de slag met de voorbereidingen of je draait mee met e lunch. om 16.15 eten we met z'n allen en om 17.00 begint het diner. Aan het einde van je dienst maken we met z'n allen de keuken schoon, geven we de bestellingen door en drinken nog wat samen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Afhankelijk van je ervaring maken we een leerplan en een schema hoe we het komende jaar jou tot een volwaardig kok gaan kneden. Je eigen inzet en interesse is hierbij van groot belang. Je moet kunnen samenwerken in een groot keukenteam. creativiteit mag je kwijt in alle gerechten. de chef geeft je hiervoor duidelijk kaders aan waarin je mag werken. Dit wordt zeer op prijs gesteld.

Wat biedt het bedrijf?

In Post kan je enorm veel leren. doordat we een eigen bakkerij hebben en ook alle desserts en ijs zelf maken krijg je een enorme ervaring mee in dit jaar. Daarna kan je doorgroeien naar 1 van onze andere bedrijven in Dordrecht en in Rotterdam. ook tussendoor stage lopen bij deze bedrijven behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder