Kok

Mimik Horeca B.V. Kok

Bewust, modern en gastvrij. Er is bij MIMIK Eten & Drinken veel aandacht voor gezond eten, duurzaamheid en lokale producten. Je kunt er terecht voor koffie en thee, taart, lunch, borrel en diner. Het café beschikt over een ruim buitenterras en onze bar op de 1e verdieping heeft een balkon met een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden. Op het menu staan hoofdzakelijk vegetarische en vegan gerechten. Het vlees dat we serveren is biologisch & lokaal. Vis is altijd voorzien van een MSC-keurmerk. We houden van aanpakken, zijn ambitieus, en willen de wereld een beetje mooier maken. Verrassen, ontmoeten en verrijken zijn de toverwoorden. Onze deur staat altijd open. Voor iedereen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Can you stand the heat en heb je smaak in je vingers? Ben je creatief, thuis in een open keuken en dol op een culturele omgeving? Ben jij communicatief sterk, snel, productief en graag onderdeel van een top 10 restaurant op Tripadvisor?

Wat biedt het bedrijf?

Wat vind jij bij ons? -Een moderne keuken met veel groenten en gezonde, verantwoorde gerechten -Uitstekende betaling van al je uren met een salaris volgens Horeca CAO -25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband -Onbeperkt gratis naar de film en korting op theatervoorstellingen -Ruimte om jezelf te ontwikkelen, begeleiding door 2 leermeester koks -Gunstige flexibele werktijden, waarbij we ook met je privésituatie rekening houden -Een transparante en professionele organisatie in een onwijs gezellig team

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder