Zelfstandig werkend kok

Het Boerenhuis Zelfstandig werkende kok niveau 3. Een plek waar alles te leren is.

Je draait mee in het bedrijf. Helpen met de lunch en met de mise en place snijden van groentes maken van sauzen. WIj werken met verse sauzen dus maken alles sauzen zelf. Het verwerken van vlees en het snijden van vlees En savonds mag je mee helpen met het diner. Opmaken van borden en het vlees bakken voor de gasten. Bij ons valt alles te leren als je maar wilt dan is alles mogelijk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Alles is te leren als je maar wilt. Bij ons is een goede motivatie belangrijk zo kan je heel veel leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat het Boerenhuis te bieden heeft. Een mooie begeleiding waar je alles kunt leren we denken goed met je mee en geven je daar ook de ruimte in. Mocht je iets extra's willen leren staan we daar voor open. Mocht je klaar zijn met je opleiding dan hebben we altijd een plek vrij voor door te stromen naar full time baan. Je komt dan een een klein gezellig team waar iedereen elkaar kent die gezellig na werk tijd nog even na praat met een drankje. Gezellig en leuk werken is bij ons een belangrijk begrip want je moet nog heel lang werken.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder