Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Paviljoen t Lutterzand

Je werkt mee in ons bedieningsteam, afhankelijk van wat je al kunt en wilt leren, zullen wij jou werkzaamheden/taken daarop aanpassen. Uiteraard passend bij het opleidingsniveau. Naast ontbijt, lunch, diner en borrelkaart, hebben wij ook voor groepen verschillende mogelijkheden. Denk aan: -Huwelijksvoltrekking met middag-en avondfeest met dinermogelijkheden. - Zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering, presentatie of bedrijfsjubileum. - Verjaardag, Sarah/ Abrahamfeest of kinderfeestje. Wil jij kennis maken met alle facetten van de horeca? Maak een afspraak voor een kop koffie, we laten je graag ons restaurant zien, kennis maken met het team en beantwoorden graag je vragen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt een "horeca" mentaliteit (dus geen 9 tot 5 mentaliteit). - Werktijden liggen meestal tussen 10.00 uur en 20.00/22.00 uur Je bent collegiaal en sociaal. Je bent enthousiast, leergierig, geïnteresseerd. Je kunt goed luisteren en vragen stellen. Maar bovenal een leuke en behulpzame collega.

Wat biedt het bedrijf?

Een leerzame en gezellige werkomgeving in een enthousiast team. Kans op vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder