Zelfstandig werkend kok

Restaurant Markant à la carte restaurant met tafelbereidingen

Een kleinschalig à la carte restaurant met 24 zitplaatsen, onze keuken specialiseert zich in de Franse klassieke keuken, alles wordt à la carte bereid, d.w.z. er wordt op bestelling van de gast gekookt, dus geen verrassingsmenu waar bij alles alleen maar wordt klaargezet en iedereen het zelfde eet, maar echt koken! de hele dag met je vak bezig zijn. Daarnaast staan er altijd gerechten op de kaart waarbij wij de nodige tafelbereidingen toepassen. Leerzaam en zie je bijna nergens meer!

Naar wie zijn wij op zoek?

Motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Een kleinschalig team, (4 personen) korte en vlotte communicatie en doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder